Rregjistri Publik i IEKA
 
Luan Kaso Gosnishti
NIPT:
Vendlindje: Permet
Ditelindje: 13.03.1954
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
164, 19.07.2007
Adresa: Lagja 4, Rruga Egnatia, pas qendres tregtare "Blu Star", Durres
Tel: 052231561
Mobil: 0692042306
lgosnishti@yahoo.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
GOSNISHTI AUDITORS AND PARTNERS sh.p.k , Administrator , Ortak - 25%
AR, 398, 31.03.2014

Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: Person fizik, 13.07.2015, Cregjistrim
Gosnishti Auditors & Partners, 13.07.2015, Regjistrim