Rregjistri Publik i IEKA
 
Alketa Eqrem Zeqiri
NIPT:
Vendlindje: Shkoder
Ditelindje: 05.10.1982
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
243, 27.08.2012
Adresa: Rr.Edith Durham, perballe shkolles 9-vjecare Martin Camaj, Shkoder
Mobil: 0692650284
a_krymi@yahoo.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
PARKER LLOYD LIMITED AUDIT sh.p.k. , Administrator , Ortak - 51%


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 54, 27.08.2012, Regjistrim