Rregjistri Publik i IEKA
 
Klevis Sabri Lumshi
NIPT: L31710010C
Vendlindje: Tirane
Ditelindje: 08.08.1973
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
132, 27.01.2005
Adresa: Rruga e Dafinave, ndertese Nr.169, Tirane
Mobil: 0682041042
klumshi@albaconsul.com
www.albaconsul.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 96, 20.01.2006, Pezullim
AR, 91, 02.11.2012, Riregjistrim