Rregjistri Publik i IEKA
 
Alida Jakov Daija
NIPT: L11516007E
Vendlindje: Tirane
Ditelindje: 10.08.1956
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
144, 29.06.2005
Adresa: Rr.Ali Pashe Gucia Nr.90., Tirane
Tel: 042223451
Mobil: 0692041693
Mobil: 0684079270
alidadaija@yahoo.com
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 149, 15.10.2008, Regjistrim